ΕΛΛΑΔΑ

  • Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60,00€. Από τα δωρεάν μεταφορικά εξαιρούνται τα κινητά τηλέφωνα και επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων όπως τα smartwatches.
  • Ελτά courier πόρτα πόρτα 2.80€ (έως 2 kg) 
  • Speedex 3,50€ (έως 2 kg) 
  • Γενική Ταχυδρομική 5.00 με δωρεάν αντικαταβολή

Τα προϊόντα αποστέλλονται με τις εταιρείες  ταχυμεταφορών Ελτά courier πόρτα πόρτα, Speedex  και Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα.
Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι τις 15:00, ετοιμάζονται και αποστέλλονται την ίδια ημέρα, εφόσον τα προϊόντα που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτα. Η παραλαβή ολοκληρώνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής, με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές. Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μετά τις 15:00 ετοιμάζονται και αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Παραδόσεις – Αποστολές δεν πραγματοποιούνται τις αργίες και τα σαββατοκύριακα.

 

Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους. Κάθε επιπλέον κιλό πέρα των 2kg, η χρέωση είναι 1,50€/κιλό, ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 60,00€ και άνω τότε χρεώνεστε μόνο τα μεταφορικά για τα επιπλέον κιλά.
Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι πληκτρολογώντας τον ΤΚ της περιοχής παράδοσης. Συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα:

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΓΚΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Έως 2kg Κάθε επιπλέον κιλό
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΩΣ 60,00€ όπως προαναφέρεται για κάθε εταιρεία 1,50 €
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60,00€ ΔΩΡΕΑΝ 1,50 €

 

KΥΠΡΟΣ

  • Απλή αποστολή με παράδοση σε 6-12 εργάσιμες ημέρες με σταθερό κόστος μεταφορικών 12,50€

Τα προϊόντα στην Κύπρο αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Ελτα πόρτα πόρτα

Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι τις 11:00, ετοιμάζονται και αποστέλλονται την ίδια ημέρα, εφόσον τα προϊόντα που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτα. Η παραλαβή ολοκληρώνεται ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει σε  ή 6-12 εργάσιμες ημέρες.