ΕΛΛΑΔΑ

  • Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60,00€. Από τα δωρεάν μεταφορικά εξαιρούνται τα κινητά τηλέφωνα και επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων όπως τα smartwatches, drones, προϊόντα παρακολούθησης .
  • Ελτά courier πόρτα πόρτα 3,50 (έως 2 kg) 
  •  Box now 2€ ανεξαερτήτου μεγέθους

Τα προϊόντα αποστέλλονται με τις εταιρείες  ταχυμεταφορών Ελτά courier πόρτα πόρτα, Box now σε όλη την Ελλάδα.
Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι τις 13:00, ετοιμάζονται και αποστέλλονται την ίδια ημέρα, εφόσον τα προϊόντα που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτα. Η παραλαβή ολοκληρώνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής, με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές. Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μετά τις 13:00 ετοιμάζονται και αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Παραδόσεις – Αποστολές δεν πραγματοποιούνται τις αργίες και τα σαββατοκύριακα.

 

Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους. Κάθε επιπλέον κιλό πέρα των 2kg, η χρέωση είναι 1,50€/κιλό, ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 60,00€ και άνω τότε χρεώνεστε μόνο τα μεταφορικά για τα επιπλέον κιλά.
Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι πληκτρολογώντας τον ΤΚ της περιοχής παράδοσης. Συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα:

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΓΚΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Έως 2kg Κάθε επιπλέον κιλό
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΩΣ 60,00€ όπως προαναφέρεται για κάθε εταιρεία 1,50 €
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60,00€ ΔΩΡΕΑΝ 1,50 €

 

KΥΠΡΟΣ

  • Απλή αποστολή με παράδοση σε 6-12 εργάσιμες ημέρες με σταθερό κόστος μεταφορικών 12,50€

Τα προϊόντα στην Κύπρο αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Ελτα πόρτα πόρτα

Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι τις 11:00, ετοιμάζονται και αποστέλλονται την ίδια ημέρα, εφόσον τα προϊόντα που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτα. Η παραλαβή ολοκληρώνεται ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει σε  ή 6-12 εργάσιμες ημέρες.