Κερδίστε από 5%-50% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη.

 Επιλεγμένα Gadgets από 5% εως 20%

Το ποσό της έκπτωσης θα αφαιρεθεί στο ταμείοΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 28/02/24 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ!

Kewig M19-QD Βάση Κινητού 5,5″ έως 7″ για τιμόνι Μηχανής/Ποδηλάτου με Quick Release

EAN: 0000000003418 Κωδικός προϊόντος: 03418
promotions

16.50

17 People watching this product now!
  • store Παραλαβή από το κατάστημα

Επικοινωνήστε με το κατάστημα για την παραλαβή

Δωρεάν

  • delivery car Elta Courier Πόρτα- Πόρτα

Αποστολή 1-3 Εργάσιμες

1-3 Εργάσιμες

2.80€

  • box now slideer Box Bow

Αποστολή 1-3 Εργάσιμες

1-3 Εργάσιμες

2€

0€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€

Payment Methods:

Description

Kewig Μ19-QD Βάση Κινητού 5,5″ έως 7″ για τιμόνι Μηχανής/Ποδηλάτου με Quick Release


Αποκτήστε εύκολη και άμεση πρόσβαση στο κινητό σας τηλέφωνο ενώ οδηγείτε χωρίς να θέτετε την ασφάλεια σε δεύτερη μοίρα με την βάση κινητού για τιμόνι μηχανής ή ποδηλάτου Kewig M19-QD με Quick Release

Ο σχεδιασμός της βάσης Kewig M19-QD την κάνει να είναι συμβατή με κάθε smartphone 6 έως 7 ιντσών! Κολλήστε το μέρος που μοιάζει με βεντούζα στο πίσω μέρος της συσκευής σας, και εφαρμόστε το άμεσα στο κούμπωμα ίδιου σχήματος που βρίσκεται στον σκελετό της, στο τιμόνι της μηχανής ή του ποδηλάτου σας, ασφαλίζοντάς το. Προσαρμόστε και περιστρέψτε την βάση ελεύθερα και χρησιμοποιήστε πλέον άφοβα την συσκευή σας με όποιον τρόπο χρειάζεστε, από το να ελέγχετε ποιος σας καλεί μέχρι την χρήση GPS για την υποβοήθηση της πλοήγησής σας!

 Kewig M19-QD βάση κινητού για τιμόνι μηχανής ή ποδηλάτου με Quick Release

Η ισχυρή συγκόλληση αυτοκόλλητου μέλους και η ασφάλιση στην τοποθέτησή στην βάση Kewig M8S εξασφαλίζει την ασφάλεια και σταθερότητα του smartphone σας κατά την κίνηση, κλειδώνοντας την θέση του, διατηρώντας την δυνατότητα να το περιστρέψετε την θέση του, εάν το θελήσετε, χωρίς να επηρεάζεται, έτσι, η άνεση στην χρήση! Η απασφάλιση της συσκευής σας, διασφαλίζεται ότι μπορεί να γίνει μόνο από εσάς, χάρη στο μηχανισμό Quick Releash, ο οποίος επιτρέπει την έξοδο του κουμπώματος από τον σκελετό της βάσης μόνο με την ελατηριακή πίεση προς το μέρος του με την ταυτόχρονη περιστροφή του. Η πλήρης ελατηριακή πίεση έχει, φυσικά, ρυθμιστεί έτσι, ώστε να είναι αρκετά σκληρή προκειμένου να μπορεί να γίνει εύκολα από τον χρήστη, αλλά όχι από τις αναταράξεις της διαδρομής, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια της συσκευής σας.

Χαρίστε στο εαυτό σας την την ευκολία και πρακτικότητα που αναζητάτε εν κινήσει με την βάση κινητού για τιμόνι μηχανής ή ποδηλάτου Kewig M19-QD με Quick Release!

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο: Kewig M19-QD

Εφαρμογή σε: Τιμόνι

Υποστηριζόμενες συσκευές: Κινητό τηλέφωνο

Υποστηριζόμενο εύρος μεγεθών: 6 έως 7 ίντσες

generalGeneral