Κερδίστε από 5%-50% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη.

 Επιλεγμένα Gadgets από 5% εως 20%

Το ποσό της έκπτωσης θα αφαιρεθεί στο ταμείοΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 28/02/24 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ!

JNN M5 Μινι Κρυφό Καταγραφικό Ήχου Κρεμαστό (μπαταρία έως 38 ώρες/ μνήμη έως 96 ώρες / Ανιχν. Ήχου/Σύνδεση με κινητό) 8GB

EAN: 0000000003299 Κωδικός προϊόντος: 03299
promotions

29.70

16 People watching this product now!
  • store Παραλαβή από το κατάστημα

Επικοινωνήστε με το κατάστημα για την παραλαβή

Δωρεάν

  • delivery car Elta Courier Πόρτα- Πόρτα

Αποστολή 1-3 Εργάσιμες

1-3 Εργάσιμες

2.80€

  • box now slideer Box Bow

Αποστολή 1-3 Εργάσιμες

1-3 Εργάσιμες

2€

0€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€

Payment Methods:

Description

JNN Μ5 Μινι Κρυφό Καταγραφικό Ήχου Κρεμαστό (μπαταρία έως 38 ώρες/ μνήμη έως 96 ώρες / Ανιχν. Ήχου/Σύνδεση με κινητό) 8GB


Hχογραφήσετε μία παράδοση σε ένα μάθημα, μια ομιλία συνεδρίου ή οτιδήποτε άλλο θέλετε, εύκολα και αξιόπιστα με το μίνι κρυφό καταγραφικό ήχου JNN M5!


Σε όλα τα καταγραφικά ήχου JNN της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας, Diversity, θα βρείτε εντός της συσκευασίας αντάπτορα σύνδεσης για φορητές συσκευές(tablet, smartphone) με θύρα mUSB και Type-C

μίνι κρυφό καταγραφικό ήχου JNN M5 εξαιρετικά λεπτής κατασκευής

Το καταγραφικό JNN M5 αποτελεί ένα προϊόν εξαιρετικά λεπτής κατασκευής, πάχους μόλις 8 χιλιοστών, καθιστώντας το απόλυτα φορητό, ικανό να χωρέσει οπουδήποτε χωρίς πρόβλημα! Παρά το μέγεθός του είναι ικανό να πραγματοποιεί 38 ώρες συνεχούς καταγραφήςμε τα 8GB ενσωματωμένης μνήμης να είναι αρκετά ώστε να μπορούν να αποθηκεύσουν με άνεση έως και 96 ώρες ηχογραφήσεων. Ακόμα, όμως και αν η μπαταρία του καταγραφικού σας δεν είναι αρκετή κατά οποιαδήποτε επόμενη ηχογράφηση, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς έχετε την δυνατότητα να το φορτίσετε ενώ λειτουργεί, έχοντας το διαθέσιμο για όσο χρειάζεστε. 

μίνι κρυφό καταγραφικό ήχου JNN M5 με δυνατότητα χειρισμού με ένα μόνο κουμπί

Η χρήση του καταγραφικού JNN M5 είναι απλή και εύκολη, με την ενεργοποίηση, απενεργοποίηση και αποθήκευση των καταγραφών να γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιούΗ δε διαχείριση των αρχείων σας είναι ακόμα ευκολότερη, καθώς η προεπιλεγμένη ονοματοδοσία κάθε αρχείου βάση της ημέρας και ώρας που λήφθηκε, κάνουν την περιήγηση ανάμεσά τους κατά την σύνδεσή του στον υπολογιστή εύκολη και γρήγορη!

μίνι κρυφό καταγραφικό ήχου JNN M5 με δυνατότητα απευθείας περιήγησης στα αρχεία

Επιπλέον, χάρη στην δυνατότητα σύνδεσης ακουστικών αλλά και την υποστήριξη όλων των ευρέως διαδεδομένων τύπων αρχείων ήχου (MP3, WAV και WMA) το καταγραφικό JNN M5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απευθείας ακρόαση των ηχογραφήσεων ή της μουσικής σας, ακόμα και κατά την διάρκεια μιας εξελισσόμενης καταγραφής! 

μίνι κρυφό καταγραφικό ήχου JNN M5 - περιγραφή εμφάνισης

Ενσωματώνοντας την τεχνολογία ανίχνευσης ήχου, το JNN M5 μπορεί, εάν το θελήσετε, να ενεργοποιείται αυτόματα μόλις ανιχνευθεί ηχητική δραστηριότητα, βάσει της ευαισθησίας που έχετε ρυθμίσει, και να συνεχίζει να καταγράφει μέχρι αυτή να πάψει να υπάρχει παράγοντας ένα αποτέλεσμα εύκολα διαχειρίσιμο και ακροάσιμο, αφού θα λείπουν οι περιττές περίοδοι σιωπής! Υποστηρικτικά, οι τεχνολογίες ενίσχυσης της έντασης και αφαίρεσης θορύβου, επεξεργάζονται το καταγεγραμμένο αρχείο και βοηθούν ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι καθαρό και να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Κατασκευαστής: JNN

Μοντέλο: M5

Χρώμα: Μαύρο

Υποστηριζόμενα αρχεία ήχου : WMA/WAV/MP3

Δειγματοληψία καταγραφής: 198Kbp/s

Αποθηκευτικός χώρος: 8GB

Μέγεθος υποστηριζόμενων καταγραφών (Μέγ.): 96 ώρες

Τύπος μπαταρίας: Ενσωματωμένη – Λιθίου

Διάρκεια συνεχούς καταγραφής (Μέγ.): 38 ώρες

Συνδεσιμότητα: Υπολογιστής/Ακουστικά

Υλικό κατασκευής: κράμα ψευδαργύρου

Μέγεθος (ΜxΠxΥ): 5 x 2,5 x 0,8 εκ.

Βάρος: 9γρ.

generalGeneral