Θήκη Σιλικόνης 3MK MagCase για Apple – iPhone 14 Pro – Διάφανο

24.90 με φπα

Περιγραφή:

Θήκη της εταιρείας 3MK για προστασία του πίσω μέρους του κινητού σας από γρατζουνιές κι άλλες φθορές. Η κατασκευή της από σιλικόνη την κάνει εύκαμπτη, επιτρέποντας τη συχνή τοποθέτηση κι αφαίρεση της, σε αντίθεση με μια πλαστική που μπορεί να φθαρεί. Είναι συμβατή με MagSafe αξεσουάρ, όπως τον ομώνυμο φορτιστή της Apple ή τρίτων κατασκευαστών.

 

Κατασκευαστής 3MK
Μάρκα Apple
Τύπος Θήκης Θήκες Πλάτης
Μοντέλο iPhone 14 Pro

1 σε απόθεμα

+ΘΗΚΗ TPU SAMSUNG A50 SuperCar
+ΘΗΚΗ SAMSUNG A40 ELEMENT BOOK PINK
Το προϊόν Θήκη Σιλικόνης 3MK MagCase για Apple - iPhone 14 Pro - Διάφανο 24.90 με φπα 24.90 με φπα

1 σε απόθεμα

1 × ΘΗΚΗ TPU SAMSUNG A50 / A50s / A30s SuperCar OEM 7.99 με φπα

1 σε απόθεμα

1 × ΘΗΚΗ SAMSUNG A40 ELEMENT BOOK PINK OEM 7.99 με φπα

1 σε απόθεμα

Παράδοση 1-3 εργάσιμες

5903108476720

Περιγραφή

Θήκη Σιλικόνης 3MK MagCase για Apple – iPhone 14 Pro – Διάφανο

Περιγραφή:

Θήκη της εταιρείας 3MK για προστασία του πίσω μέρους του κινητού σας από γρατζουνιές κι άλλες φθορές. Η κατασκευή της από σιλικόνη την κάνει εύκαμπτη, επιτρέποντας τη συχνή τοποθέτηση κι αφαίρεση της, σε αντίθεση με μια πλαστική που μπορεί να φθαρεί. Είναι συμβατή με MagSafe αξεσουάρ, όπως τον ομώνυμο φορτιστή της Apple ή τρίτων κατασκευαστών. Δοκιμασμένη πτώση 175 cm συμβατό με το σύστημα MagSafe ανθεκτικό στις κρούσεις και τους κραδασμούς Τεχνολογία κουμπιών EasyClick™   Συμβατή με συσκευές: iPhone 14 Pro Θήκη Σιλικόνης 3MK MagCase για Apple – iPhone 14 Pro – Διάφανο  
Κατασκευαστής 3MK
Μάρκα Apple
Τύπος Θήκης Θήκες Πλάτης
Μοντέλο iPhone 14 Pro
 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι κοινές ως προς την οικογένεια προϊόντων ή να διαφέρουν ελαφρώς από την πραγματική εμφάνιση του προϊόντος. Στην παραγγελία σας θα αποσταλεί θήκη σχεδιασμένη αποκλειστικά για το μοντέλο του κινητού που αναφέρεται στην περιγραφή.

Επιπλέον πληροφορίες

Είδος θήκης

ΜΟΝΤΕΛΟ

Χρώμα

Τύπος Θήκης

Brand

leadtimetoship