Θήκη Σιλικόνη Liquid Βεραμάν με κορδόνι για Xiaomi Redmi 8/8Α

9.99 με φπα

Θήκη για προστασία του πίσω μέρους του κινητού σας από γρατζουνιές κι άλλες φθορές. Η κατασκευή της από σιλικόνη την κάνει εύκαμπτη, επιτρέποντας τη συχνή τοποθέτηση κι αφαίρεση της, σε αντίθεση με μια πλαστική που μπορεί να φθαρεί.

1 σε απόθεμα

+ΘΗΚΗ XIAOMI REDMI 5A PRIME ELEMENT PINK
+ΘΗΚΗ TPU SAMSUNG M20 BIKER
Το προϊόν Θήκη Σιλικόνη Liquid Βεραμάν με κορδόνι για Xiaomi Redmi 8/8Α 9.99 με φπα 9.99 με φπα

1 σε απόθεμα

1 × ΘΗΚΗ XIAOMI REDMI 5A PRIME ELEMENT PINK OEM 8.00 με φπα

1 σε απόθεμα

1 × ΘΗΚΗ TPU SAMSUNG M20 BIKER OEM 6.90 με φπα

1 σε απόθεμα

Παράδοση 1-3 εργάσιμες

6920042911246
Κωδικός προϊόντος: 6920042911248-ber Κατηγορίες: , , , Brand:

Περιγραφή

Θήκη Σιλικόνη Liquid Βεραμάν με κορδόνι για Xiaomi Redmi 8/8Α

Περιγραφή: Θήκη για προστασία του πίσω μέρους του κινητού σας από γρατζουνιές κι άλλες φθορές. Η κατασκευή της από σιλικόνη την κάνει εύκαμπτη, επιτρέποντας τη συχνή τοποθέτηση κι αφαίρεση της, σε αντίθεση με μια πλαστική που μπορεί να φθαρεί. Το αρνητικό της σιλικόνης σε σχέση με το πλαστικό είναι ότι δεν καθαρίζεται εύκολα αν λερωθεί, καθώς απορροφά τη βρωμιά. Έχει ενσωματωμένο λουράκι για να μπορείς να έχεις το κινητό κρεμασμένο στο λαιμό ή περασμένο χιαστί, κάτι που σε βοηθάει να μην το έχεις συνέχεια στα χέρια, αλλά πάντα διαθέσιμο όταν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις. Χρήσιμο επίσης όταν η συσκευή είναι μεγάλη για τις τσέπες σου και δεν έχεις τσάντα να το αποθηκεύσεις. Συμβατή με το Redmi 8/8Α Σιλικόνη Liquid Βεραμάν με κορδόνι για Xiaomi Redmi 8/8Α.

ΠΡΟΣΟΧΗ!Οι φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι κοινές ως προς την οικογένεια προϊόντων ή να διαφέρουν ελαφρώς από την πραγματική εμφάνιση του προϊόντος. Στην παραγγελία σας θα αποσταλεί θήκη σχεδιασμένη αποκλειστικά για το μοντέλο του κινητού που αναφέρεται στην περιγραφή.   Δείτε περισσότερα για θήκες στο κατάστημα μας

 

Επιπλέον πληροφορίες

leadtimetoship

Χρώμα

Brand

Είδος θήκης

, ,

Τύπος Θήκης

,

ΜΟΝΤΕΛΟ

,