Θήκη Book Xiaomi – Redmi Note 9 Ροζ

7.90 με φπα

Περιγραφή:

Η θήκη Elegance Book είναι ο τέλειος συνδυασμός προστασίας και τέλειου στυλ για το smartphone σας. Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό με ενδιαφέρουσα υφή και είναι ευχάριστο στην αφή. Το προϊόν διαθέτει ένα απαλό εσωτερικό που προστατεύει την οθόνη από τις γρατσουνιές και μια πρακτική τσέπη για κάρτες. Εσωτερικά υπάρχει TPU που κρατά το τηλέφωνό σας μέσα στη θήκη. Η κομψή θήκη επιτρέπει την παρακολούθηση ταινιών ή τη χρήση του Διαδικτύου.

1 σε απόθεμα

Book for Redmi Note 9
+ΘΗΚΗ XIAOMI REDMI 5A PRIME ELEMENT PINK
+ΘΗΚΗ XIAOMI REDMI NOTE 8 PRO SOFT TOUCH TPU CORAL
Book for Redmi Note 9
Το προϊόν Θήκη Book Xiaomi - Redmi Note 9 Ροζ 7.90 με φπα 7.90 με φπα

1 σε απόθεμα

1 × ΘΗΚΗ XIAOMI REDMI 5A PRIME ELEMENT PINK OEM 8.00 με φπα

1 σε απόθεμα

1 × ΘΗΚΗ XIAOMI REDMI NOTE 8 PRO SOFT TOUCH TPU CORAL OEM 8.00 με φπα

1 σε απόθεμα

Παράδοση 1-3 εργάσιμες

8058588000037
Κωδικός προϊόντος: 8058588000037-r Κατηγορίες: , , Brand:

Περιγραφή

Θήκη Book Xiaomi – Redmi Note 9 Ροζ

Περιγραφή: Η θήκη Elegance Book είναι ο τέλειος συνδυασμός προστασίας και τέλειου στυλ για το smartphone σας. Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό με ενδιαφέρουσα υφή και είναι ευχάριστο στην αφή. Το προϊόν διαθέτει ένα απαλό εσωτερικό που προστατεύει την οθόνη από τις γρατσουνιές και μια πρακτική τσέπη για κάρτες. Εσωτερικά υπάρχει TPU που κρατά το τηλέφωνό σας μέσα στη θήκη. Η κομψή θήκη επιτρέπει την παρακολούθηση ταινιών ή τη χρήση του Διαδικτύου. Συμβατή με συσκευές: Xiaomi Redmi Note 9 Ροζ Θήκη Book Xiaomi – Redmi Note 9 Ροζ .

 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι κοινές ως προς την οικογένεια προϊόντων ή να διαφέρουν ελαφρώς από την πραγματική εμφάνιση του προϊόντος. Στην παραγγελία σας θα αποσταλεί θήκη σχεδιασμένη αποκλειστικά για το μοντέλο του κινητού που αναφέρεται στην περιγραφή.

Επιπλέον πληροφορίες

Brand

leadtimetoship

Χρώμα

Είδος θήκης

ΜΟΝΤΕΛΟ

Τύπος Θήκης