Κερδίστε από 5%-50% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη.

 Επιλεγμένα Gadgets από 5% εως 20%

Το ποσό της έκπτωσης θα αφαιρεθεί στο ταμείοΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 28/02/24 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ!

KUMI K3 Women 16mm (1,1″ LED/Bluetooth/Καρδιακοί Παλμοί/Οξύμετρο/IP68 Αδιάβροχο) Χρυσό

EAN: 0000000003621 Κωδικός προϊόντος: 03621
promotions

59.00

13 People watching this product now!
  • store Παραλαβή από το κατάστημα

Επικοινωνήστε με το κατάστημα για την παραλαβή

Δωρεάν

  • delivery car Elta Courier Πόρτα- Πόρτα

Αποστολή 1-3 Εργάσιμες

1-3 Εργάσιμες

2.80€

  • box now slideer Box Bow

Αποστολή 1-3 Εργάσιμες

1-3 Εργάσιμες

2€

0€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€

Payment Methods:

Description

KUMI K3 Women 16mm (1,1″ LED/Bluetooth/Καρδιακοί Παλμοί/Οξύμετρο/IP68 Αδιάβροχο) Χρυσό

Το KUMI K3 Women 16mm (1,1″ LED/Bluetooth/Καρδιακοί Παλμοί/Οξύμετρο/IP68 Αδιάβροχο) Χρυσό είναι εδώ για να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στην καθημερινότητα. Παρέχει αρακολούθηση παραμέτρων υγείας, λειτουργίες για την άθληση, ειδοποιήσεις και πολλές ακόμα λειτουργίες. Ο μοναδικός του σχεδιασμός και η ποιοτική του κατασκευή το κάνουν μία εξαιρετική αλλά και ανθεκτική επιλογή!

kumi k3 gunaikeio smartwatchkumi k3 gunaikeio smartwatch

Το smartwatch είναι επίσης εξοπλισμένο με χωρητικότητα μπαταρίας 140mAh για να σας χαρίσει 3-5 ημέρες κανονικής χρήσης και 25-30 ημέρες χρόνο αναμονής.

kumi k3 gunaikeio smartwatchkumi k3 gunaikeio smartwatchkumi k3 gunaikeio smartwatchkumi k3 gunaikeio smartwatch

Καταγράψτε με ακρίβεια τις πληροφορίες ύπνου και αναλύστε την ποιότητα του ύπνου σας σε διαφορετικά στάδια τη νύχτα για να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τις συνήθειες ύπνου σας.

kumi k3 gunaikeio smartwatch

Το KUMI K3 είναι ένα αδιάβροχο smartwatch IP68, μπορείτε να το φοράτε ενώ πλένετε τα χέρια σας ή τις βροχερές μέρες. Το smartwatch διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών, ο οποίος συλλέγει δεδομένα για τον καρδιακό ρυθμό 24 ώρες το 24ωρο. Διαθέτει επίσης βηματόμετρο και επιτρέπει να ελέγχετε και να υπολογίζετε τις θερμίδες που καίγονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

kumi k3 gunaikeio smartwatchkumi k3 gunaikeio smartwatch

Εκτός από τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω, το KUMI K3 μπορεί επίσης να παρακολουθεί πολλές αθλητικές δραστηριότητες, όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, αναρρίχηση κ.λπ. Στις πρόσθετες λειτουργίες είναι και η παρακολούθησης οξυγόνου αίματος, τηςπίεσης αίματος, υπενθύμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου, υπενθύμιση για καθιστική ζωή. 

Αφού συνδεθεί το ρολόι στο smartphone, μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις, μηνύματα SMS, ειδοποιήσεις απο εφαρμογές όπως Facebook, Twitter, WhatsApp, LinkedIn, Messenger, email κ.λπ. Όταν το smartwatch λάβει ειδοποιήσεις, υπάρχει η αντίστοιχη δόνηση. Δεν μπορεί  όμως να πραγματοποιήσει/απαντήσει κλήσεις ή να στείλει/απαντήσει κείμενο. 

Αποκτήστε το KUMI K3 Women 16mm (1,1″ LED/Bluetooth/Καρδιακοί Παλμοί/Οξύμετρο/IP68 Αδιάβροχο) Χρυσό και αποκτήστε έναν καινούριο σύντροφο στη καθημερινότητα σας!

Χαρακτηριστικά:

Υλικό Κατασκευής: 316L ατσάλι

Υλικό Λουριού: ατσάλι

Διαστάσεις: 39*16 χιλ

Οθόνη: 1.09” HD

Αδιαβροχοποίηση: IP68

generalGeneral